Archives

1. Instagram Stories: Hoe begin ik eraan?

Instagram en Instagram Stories kunnen we niet meer wegdenken. Hoe kan je nu als onderneming hiermee van start gaan? Waar moet je op letten en welke zijn je quick wins? Thijs Wostyn (Webstrike & Social Taco) is hier meer dan ervaringsdeskundige en helpt je stap voor stap.

Categories:

1. GDPR: Bent u klaar voor de nieuwe Europese privacy verordening?

De General Data Protection Regulation, gaat van kracht op 25 mei 2018 en heeft tot doel de bescherming van ieders persoonlijke gegevens te versterken. Eender wie een website of webshop heeft, is actief bezig met “data”. Al is het maar via het sturen van e-mails of het up to date houden van je CRM. Hoog […]

Categories:

1. Workflow evalueren

Veel bedrijven gebruiken IT, uiteraard. Maar heel weinig bedrijven doen het correct. Leer op een half uurtje hoe je eenvoudig efficiënter kunt werken. Pascale Van Leynseele van Eye-T helpt u heel graag op weg.

Categories:

1. Cybercriminialiteit voor de KMO

We zijn allemaal potentiële slachtoffers. Cybercriminaliteit is een hot topic en een onderdeel van het dagelijks leven. Johan Segers van Silicon wijst op de gevaren en geeft een aantal basis-tips voor KMO’s om concreet van start te gaan met het proactief beveiligen van diens gegevens.

Categories: