Archives

The perfect online shopping experience

Een gebruiksvriendelijke webwinkel die gevonden wordt en op mijn smartphone/tablet te bekijken is. Oh ja – de webshop moet ook omzet genereren. Maar wat met de betalingen en de verzendingen? Webstrike helpt u met al deze vragen.

Categories:

Een (mobiele) website, een must

Iedereen oriënteert zich vandaag de dag via het internet. Gevonden worden is dus uitermate belangrijk. Maar een goeie indruk nalaten misschien wel nog belangrijker. En dat hoeft niet veel geld te kosten – integendeel.

Categories:

Die eerste plaats in Google

Hoe komen we nu eigenlijk op die eerste plaats in Google? SEO, SEA, content marketing, e-mailmarketing, enz. Maar ook continu analyseren en bijsturen waar nodig via A/B-testing, Google Analytics, … Een dagdagelijkse bezigheid.

Categories:

We kunnen er niet meer omheen, social media is overal aanwezig

Liken, repinnen, followen, sharen, tweeten… zijn woorden die inmiddels alomtegenwoordig zijn. De meeste bedrijven hebben dan ook al een profiel aangemaakt voor hun onderneming. Maar is er wel gekozen voor het juiste kanaal? Zijn er genoeg volgers/fans? Worden er de juiste updates geplaatst?

Categories:

OK, we gaan online, maar hoe & wanneer?

Strategisch advies, analyse of algemene ondersteuning nodig in het uitrollen van uw online communicatieplannen? Belangrijke beslissingen vragen kennis van zaken en lange termijnvisie.

Categories:

Creatief + technisch =
een moeilijke match

De grafische sector telt heel wat creatieve en talentvolle breinen en daar kunnen digitale bureaus best trots op zijn. Evenwel, vergeet niet dat deze grafische ideeën en ontwerpen ook uitvoering vragen. Een probleem waar Webstrike maar al te graag een oplossing voor biedt.

Categories: