SEO (Search Engine Optimization) te Brugge

SEO (Search Engine Optimization) te Brugge

SEO (Search Engine Optimizatoin of zoekmachine optimalisatie), is een manier om een hoger ranking te krijgen bij zoekmachines zoals Google. Via SEO krijg je dus de kans om mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in je producten of diensten zonder dat ze ooit eerder over jouw bedrijf gehoord hebben.

Voldoende inhoud voor SEO

Vooraleer we je website of webshop kunnen optimaliseren, is er nood aan voldoende content. Aan de hand van een zoekwoordonderzoek gaan we na of er voldoende inhoud aanwezig is op je website om een goede positie te kunnen behalen in Google. Door extra inhoud toe te voegen zal je al onmiddellijk een verbetering zien in het aantal bezoekers die voortkomen uit een zoekopdracht in zoekmachines. Eenmaal deze inhoud aangemaakt is kunnen we echt aan de slag met de SEO technieken.

Belangrijkste pijlers

Eenmaal de inhoud voor je website gemaakt is en online staat, kan de echte optimalisatie beginnen. Daarvoor gaan we technische zaken op punt stellen en zorgen voor links naar je website die het resultaat zijn van goed doordachte en kwalitatieve content. Verder zal social media, tijdige updates op je website, responsive webdesign… ook een rol spelen voor je rankings in zoekmachines.

SEO: Resultaat op lange termijn

Helaas kan het een hele tijd duren vooraleer je stijgingen zal zien in de resultaten van je SEO inspanningen. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is dan ook een techniek dat met veel zorgvuldigheid uitgevoerd moet worden. Onze bedoeling is niet om gewoon je aantal website-bezoekers te verdubbelen. Er moet een stijging zijn van het aantal bezoekers die op zoek zijn naar jouw producten of diensten want het zijn die bezoekers die zullen converteren. Om toch niet alle mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten te mislopen, kan SEA (Search Engine Advertising) een oplossing bieden.

Onze aanpak

Veel van deze technieken om online beter te scoren vereisen enige technische kennis en ervaring. Echter, er zijn ook heel wat zaken die jij zelf kan mits enige begeleiding. Daarom proberen wij ook om jou zoveel mogelijk technieken te leren zodat jij ook zelf je website kan optimaliseren. Op die manier draag je je steentje bij en zal de eindfactuur lager liggen. Uiteraard geven we duidelijke richtlijnen mee wanneer we jou in het werk steken zodat we samen betere resultaten kunnen neerzetten.

Wil jij ook graag beter scoren in zoekmachines? Doe dan een beroep op onze SEO diensten. Wij zijn een digitaal bureau uit Brugge met jarenlang ervaring in ecommerce (webshops), corporate websites en online marketing.

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons