Vinckier Natuursteen en Haarden

Project Overview

Van het leven genieten begint thuis. In een warm, gezellig en persoonlijk kader. Al meer dan 70 jaar helpt de familie Vinckier uit Diksmuide het thuisgevoel naar een hoger niveau te brengen. Als familiebedrijf. Als vakmensen. Maar ook als smaakmakers. Met een bijzondere passie voor hun vak.

Bovenop de activiteiten van de bouwmaterialenhandel (zie www.vinckier.eu), wil de ambitieuze 3e generatie van de familie Vinckier zich, profileren als specialist inzake haarden en natuursteen.

Exclusief

Een exclusieve en kwalitatieve uitstraling. Visueel, aantrekkelijk en vlot beheer(s)baar. De briefing was duidelijk en het resultaat navenant.

Vinckier Natuursteen en Haarden

Ongoing proces

Om de eisen van het hogere segment tegemoet te blijven komen, is evolueren en innoveren van essentieel belang. Niet alleen offline, maar ook in je online communicatie.

Offline uit dit zich in blijvende investeringen t.a.v. vernieuwing en uitbreiding toonzaal, het optimaliseren van het leveringsproces, het uitbreiden van de stockage-, productie- en verwerkingsfaciliteiten op de site in Diksmuide, etc.

Online zijn er 2 kanalen, de algemene site van de bouwmaterialen-groep (www.vinckier.eu) en uiteraard het Natuursteen & Haarden project.

In de (huidige) eerste fase is het vooral de bedoeling vertrouwen te creëren, realisaties te tonen alsook  de bezoeker inspiratie te geven. De inhoud van de website is evenwel een ongoing proces en wordt op nog uitgebreid met informatieve en nuttige documentatie inzake natuursteen en haarden.

Vinckier Natuursteen en Haarden Vinckier Natuursteen en Haarden

Website

(ver)Bouwplannen? Of gewoon een estheet pur sang? Neem dan zeker een kijkje op www.vinckier-natuursteen.be en droom gerust even weg…

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257