Umbrosa

"schaduwmakers"

Betaalbare luxe, duurzame Belgische kwaliteit en betrouwbare functionaliteit; dat is Umbrosa. Het aanbod ’schaduwmakers’ geniet wereldwijde faam als finishing touch voor patio’s en tuinen, dit in de zowel de residentiële als professionele markt. Zeg dus nooit zomaar “parasol” tegen een Umbrosa-product.

Configureerbare producten

Umbrosa gaat er prat op een oplossing te kunnen bieden naar ieders smaak. Zowel qua vorm, afmetingen, kleur, installatie, etc … alles kan op maat geconfigureerd worden. Met een visuele weergave van hoe jouw ideale product er zal uitzien.

Umbrosa

Ook voor dealers

De website wordt niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook door professionelen, nl. het wereldwijde netwerk van Umbrosa-dealers . Een speciaal ontwikkelde module biedt de mogelijkheid prijsoffertes op te maken voor hun klanten.

Umbrosa Umbrosa
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257