Sweet id

Project Overview

In hun ‘candylab’ maakt Sweet id de leukste en lekkerste smaakcombinaties volledig naar uw goesting! Zin in een paarse appel of roze banaan, kiwi met een vleugje perzik? Alles kan. Alle snoepjes worden op bestelling artisanaal gemaakt, en zijn lactosevrij, glutenvrij, gelatinevrij en ze bevatten geen noten. De snoepjes kunnen op verzoek ook suikervrij gemaakt worden.

Responsive Design

Het is uiteraard vanzelfsprekend dat de webshop op elk type scherm overzichtelijk, volledig en mooi getoond moet kunnen worden. De website past zich automatisch aan aan het apparaat waarmee de site bezocht wordt. De groep mobiele gebruikers die een online aankoop via z’n mobiel toestel finaliseert groeit nog elke dag, dus zeker de moeite waard om deze investering te doen.

Sweet id

Snoep personaliseren

Er is een ruim assortiment standaard sweets beschikbaar met tekstboodschappen zoals bedankt, happy b-day, it’s a boy, just married, etc alsook sweets in diverse fruitsmaken (sinaas, appel, aardbei, banaan, kers, …).

In de rubriek gepersonaliseerde sweets kan je na het doorlopen van 5 stappen, je snoepjes helemaal op maat ontwerpen. Aan de hand van het preview schermpje kan je perfect zien hoe je snoepje er uit zal zien. Ideaal voor geboortes, bedrijven, communies, etc. Helemaal op maat, artisanaal bereid en kraakvers.

  1. STAP 1: je kiest een patroon voor de buitenkant van je snoepje
  2. STAP 2: je kiest de kleuren (aantal afhankelijk van het gekozen patroon in stap 1)
  3. STAP 3: je kiest de smaak van je snoepje, er is keuze uit maar liefst 15 smaken
  4. STAP 4: je kiest de tekst (en/of symbool), tot een maximum van 16 tekens
  5. STAP 5: je kiest de verpakking, gaande van bulk tot potjes tot zakjes tot individueel verpakt
Sweet id Sweet id

Project Website

Interesse of zin in iets zoet 😉 gekregen?

Neem dan snel een kijkje op www.sweetid.be en ontdek het brede gamma aan standaardsnoepjes (tekst of smaak) en gepersonaliseerde snoepjes. Enjoy!

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257