Yannick Bode

Architect Yannick Bode

Yannick Bode is een zeer getalenteerde architect uit Brugge, gespecialiseerd in verbouwingen, 3D-visualisaties en interieurvormgeving. Als jonge starter zocht hij een digitaal bureau die dezelfde waarden hanteerde als hijzelf, nl. creatief, uniek en efficiënt. Een perfect match dus.

Online aanwezigheid

Het is voor ieder bedrijf van groot belang om online professioneel aanwezig te zijn. Zowel particulieren als  bedrijven screenen altijd potentiële partners online. Dit uiteraard op zowel desktops, laptops en mobiele toestellen.

Yannick Bode

Creatief - Timing - Budget

Net zoals in “den bouw” zijn er bij het bouwen van een website een aantal belangrijke pijlers!

Creativiteit

Yannick wenste een website niet zoals alle andere… Logisch. Maar natuurlijk moet gebruiksvriendelijkheid wel in gedachten worden gehouden. Onze designers gingen dus op zoek naar een goeie mix tussen beide. Meer dan geslaagd durven wij te zeggen.

Timing

Timing en deadlines… Een heel heikel punt bij het (ver-)bouwen van een woning, niet? Wel – Webstrike houdt dit heel erg in de gaten. Ook bij Yannick Bode… Op basis van een gewenste opleverdatum creëerden we een retroplanning op voor alle partijen. Super gemakkelijk en super efficiënt. 

Budget

Voor een jonge architect is budget uiteraard heel erg belangrijk. Met vooraf heel erg duidelijke afspraken en budgetindicatie was iedereen heel erg tevreden.

Yannick Bode Yannick Bode Yannick Bode
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257