‘t Bloemenhuisje

Alles in één

Zin in een lekkere suggestie, snack, slaatje, pasta of pannenkoek? Dan ben je bij ‘t Bloemenhuisje in Oostkamp aan het juiste adres. ‘t Bloemenhuisje is een alles in één concept voor al wie houdt van lekker eten in een natuurlijke omgeving terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin.

Op zoek naar een locatie voor jouw event? ‘t Bloemenhuisje beschikt over een feestzaal die volledig  naar eigen hand kan gezet worden. Zowel voor communie-, familie-, verjaardagsfeesten, babyborrels,… geschikt.

Ook organiseert ‘t Bloemenhuisje zelf evenementen voor zijn klanten zoals een ladiesnight, plateaukoers, fin de saison BBQ,…

Responsive Design

‘t Bloemenhuisje heeft gekozen om een nieuwe website te genereren omdat ze willen dat de bezoekers makkelijk de lunch, suggesties, kaart… terugvinden. Daarnaast bieden ze ook een weeklunch aan die elke week door hen wordt aangepast op de website.
Ze hebben bewust gekozen om geen reservatiesysteem te koppelen aan hun website, maar wij kunnen dit wel voorzien.

‘t Bloemenhuisje

Voor elk wat wils, klein of groot...

Op de homepagina vallen we meteen met de deur in huis. Tijdens de zomermaanden kan je er terecht op het grote en gezellige terras. Geniet er van een fris biertje, een lekkere cocktail of een snack. In de wintermaanden kan je er genieten van een lekkere lunch of een uitgebreid diner met vrienden en familie.

De chef van ‘t Bloemenhuisje staat in voor een uitgebreide keuken waar zowel jong als oud zich kunnen in terugvinden.  Benieuwd naar één van hun huisspecialiteiten? Ga dan zeker eens langs en proef van hun overheerlijke reuze- boerenpannenkoeken. 

‘t Bloemenhuisje ‘t Bloemenhuisje

Ga eens langs!

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest? Of zit je met een kleine of grote honger? Weet je niet waar naartoe met de kinderen?

Ga dan zeker eens langs bij ‘t Bloemenhuisje.

‘t Bloemenhuisje
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257