Novus Projects

Projectontwikkelaar - vastgoed

Al bijna 20 jaar lang is  Novus Projects uit Brugge gepassioneerd om ieder zijn droom woning waar te maken. Novus projectontwikkelaar specialiseert zich in de verkoop en de realisatie van woningen en appartementen op toplocaties in het ganse Vlaamse Gewest.

Hun kernactiviteiten bestaan uit: residentiële ontwikkelingen, de constructie van luxueuze appartementen en eengezinswoningen.  Ze streven naar een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand gaan met heldere communicatie en vertrouwen.

Nood aan een vernieuwde website

De vroegere website was wat verouderd en niet gebruiksvriendelijk om zelf alle aanpassingen te doen.  Ook de professionele foto’s dienen een mooie plaats op de website te hebben. Hoog tijd dus om de website in een nieuw jasje te stoppen.

Novus Projects

Kies je woning, appartement of bouwgrond

Op deze website kunnen bezoekers projecten bekijken over beschikbare  woningen, bouwgronden en  appartementen in het Vlaamse Gewest.
Niet gevonden wat u zocht? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de toekomstige projecten. De website beschikt ook over een aankoop pagina. Op deze pagina gaat Novus op zoek naar onroerende goederen om aan te kopen of samen te ontwikkelen met eigenaars.

Interesse in een woning, appartement of bouwgrond?
Op de site vind je naast algemene informatie, ook wat meer info over de locatie en omgeving van de woning. Onder plan & loten kunnen bezoekers de verkochte en beschikbare loten/woningen duidelijk opvolgen.
Via de pagina stand van de werf kunnen bezoekers op de voet volgen hoe ver het staat met zijn/haar lot. Onderwerpen zoals riolering, pleisterwerken, isolatie, vloerverwarming,… komen hier allemaal aanbod.

Novus Projects Novus Projects
Jay Detroyer  - Novus Projects
Jay Detroyer

“Weinig firma’s die zo snel en professioneel handelen. 100% tevreden! Een echte aanrader!”

https://novus-projects.be/

Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257