Olivier Bricks

Project Overview

Voel je thuis in je toekomstige woning met Olivier Bricks.

Al bijna 70 jaar lang plaatst de familie Olivier uit Rumbeke (Roeselare) tijdloze gevelstenen.
Ze streven naar kwaliteit, gevelstenen met karakter, warme kleuren en een trendy look creëren door authentiek en puur vakmanschap.

Uniek

Olivier Bricks heeft een eigen productie gevelstenen met gepatenteerd productieproces. Voor elke reeks zoeken ze een buitengewone mix van basismaterialen. Zo is elke reeks uniek, voldoet ze aan alle hedendaagse kwaliteitseisen en is ze reproduceerbaar dankzij hun computergestuurde fabricage.

Olivier Bricks

Kies je steen

Op deze website kunnen bezoekers alle soorten gevelstenen afzonderlijk in detail bekijken. Daarbovenop beschikken ze elk over een technische fiche  die de klant makkelijk kan downloaden. Ook voorziet de website van de optie om een gratis staal en offertes aan te vragen.

Kortom beschikt deze website over tal van technische informatie om zo de bezoekers reeds kennis te laten maken met de variëteit aan ontwerpen. Dit heeft een enorme meerwaarde naar de gebruikers toe, maar ook voor de interne dienst van Olivier Bricks omdat ze zo een beter zicht krijgen over de relevante leads.

Olivier Bricks Olivier Bricks

Bezoek de toonzaal in Kortrijk

Olivier Bricks biedt voor elk wat wils.

Ontdek de volledige collectie gevelstenen zowel voor klassieke, hedendaagse en moderne stijlen in de toonzaal te Kortrijk. Dankzij grote muuropstellingen in de showroom wordt een brede waaier  aan gevelstenen in verschillende kleurtinten (wit, grijs, geel, rood, beige, bruin,…) gepresenteerd.

Achterhaal op een persoonlijke manier de uitstraling van een Olivier-baksteen. Een gevelsteen kies je maar één keer in je leven. Je moet hem met eigen handen voelen om te ontdekken welke textuur en kleurspeling jou het best bevalt. Stel je eigen mix samen volgens eigen smaak en keuze en vind jouw droomsteen. 

Ga langs en laat je inspireren!

Olivier Bricks

Bekijk project

Bouw- of verbouw plannen? Neem dan zeker een kijkje op https://olivier.be/

Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257