Bēbis

Hoera, er is een baby'tje op komst! En nu?

Een geboortelijst voor je baby of een leuk geschenk kiezen voor een kindje? Bij Bēbis in Sint -Idesbald ben je aan het juiste adres!

Baby’s en kids stijlvol voor de dag laten komen! Zaakvoerster Els Holvoet kiest haar merken en producten met veel zorg en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Bēbis staat je bij met persoonlijk advies en gaat samen met jou op zoek naar een originele outfit waarin je mini straalt!

Responsive Design

Een mooie website/webshop die duidelijk weerspiegelt waar het voor staat. De gebruiker kan makkelijk een geboortelijst aanmaken en beheren of als bezoeker kun je iets kopen uit de geboortelijst. Daarnaast kan je ook gewoon een product online kopen via hun webshop.

Bēbis

Op maat gemaakte geboortelijsten

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte geboortelijst ? Bij Bēbis heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke online geboortelijst aan te maken. Deze kunnen ouders beheren op eender welk moment. Ook kunnen ze bekijken welke geschenkjes er al van de lijst zijn en wie ze heeft gekocht.

Via handige tips en advies helpt Bēbis de mama’s weg te wijzen in de voorbereiding bij de thuiskomst van hun kleintje.

Bēbis beschikt over verschillende collecties. Naast kleertjes kunnen ook speeltjes, slaapmateriaal, bad verzorgingeten en drinken worden aangekocht.

Bēbis

Have a look

Op zoek naar een geboortelijst of producten omtrent de geboorte van jouw bébé?

Bekijk dan zeker eens de website van Bēbis.

Bēbis Bēbis Bēbis
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257