NextGen Aviation

Project Overview

2 websites voor de prijs van 1

NextGen Aviation Group heeft 2 belangrijke maar toch verschillende doelgroepen, nl NextGen Aviation & NextGen Partners.
Uiteraard was het niet de bedoeling om 2 websites te bouwen maar een duidelijk onderscheid was wel aangewezen. Daarom heeft Webstrike, samen met de klant, een duidelijke landingspagina gecreëerd. Meer zelfs – een subtiele touch van wit/blauw verschijnt wanneer je over de logo’s hoovert. Een touch die terugkomt bij de pagina’s zelf.

NextGen Aviation

Responsive design

Het hoeft geen betoog – dat weten we. Maar toch… De klanten van NextGen zijn altijd onderweg. In de lucht of niet. Een goed werkende mobiele website is dus uiteraard van primordiaal belang.

NextGen Aviation

Design & Usability

De website van NextGen Aviation Group heeft een heel mooi design. Geen overload aan tierlantijntjes maar de duidelijke klasse straalt er toch van af.

Het wit van het Aviation gedeelte is heel erg sober. Sober maar duidelijk. Een mooie – blijvende – header zorgt voor de duidelijke navigatie. Iets wat heel vaak over het hoofd gezien wordt.
Het blauw van Partners is iets harder. Dit gedeelte is dan ook voor de klanten van de Aviation Group. Bekijk zeker de Fleet-pagina met de actie radius van de verschillende toestellen.

Uiteraard kan je makkelijk switchen van het ene gedeelte naar het andere.

NextGen Aviation NextGen Aviation

Bekijk Project

Breng zeker eens een bezoekje aan de website. En wie weet… Fly Away!

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257