Leda Collection

Vakmanschap voor jou!

Sinds 1978 produceert de Belgische fabrikant LEDA Collection kwaliteitsvolle en op maat gemaakte zitmeubelen. Ze streven naar een tijdloos gamma waarbij een uitstekend comfort voor de klant centraal staat. Dit verwezenlijken ze door hun passie, vakmanschap en oog voor kwaliteit.  

Vanuit Torhout (België) wordt het productieproces op de voet gevolgd. Het ontwerpen, produceren, stofferen en assembleren gebeurd op dezelfde plaats.

De laatste jaren wordt er meer aandacht besteed aan de noden van de vergrijzing en is er een actieve benadering van de zorgsector. Hierbij zijn de uitstraling van huiselijkheid, de hoge kwaliteit en maatwerk de kern.

Responsive Design

LEDA Collection liet een nieuwe website bouwen omdat de vorige site wat verouderd was. Ze hechten veel belang aan service voor hun klanten/doelgroep waardoor ze opteren voor een gebruiksvriendelijke website.

Leda Collection

Uitgebreid gamma

De LEDA collectie bestaat uit drie hoofdcategorieën, nl.: fauteuils, sofa’s en stoelen. Daarnaast bieden ze ook nog andere producten aan zoals een poef, relaxzetelsbanketten en herstofferingen.

Wanneer je op het meubel klikt die jouw in het oog springt, krijg je nog  eens een overzicht met opsommingen over het design, comfort, beschikbare kleuren,…

De website beschikt ook over een “Inspiratie pagina“. Op deze landingspagina kan de bezoeker het meubilair bezichtigen in een echte leefomgeving. Hierdoor krijgt de klant al een eerste indruk of het al dan niet past in zijn/haar omgeving.

Leda Collection Leda Collection
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257