La Muse de Marcel

Everything you need to make your lifestyle hip & easy.

La Muse de Marcel is een healthy food concept voor al wie bezig is met gezonde voeding en uiteraard ook een gezonde levensstijl vooropstelt.

De echte food lovers komen tussen de middag even tot rust bij een gezonde en betaalbare lunch, in een hippe atmosfeer.

Klanten die een event wensen te organiseren kunnen ofwel in house de ruimte huren en naar hartenlust inrichten en aanpassen of ze kunnen op een locatie naar keuze een beroep doen op onze cateringdiensten.

Ook organiseert La Muse de Marcel kookworkshops vanaf 15 personen, telkens met een ander thema.

User experience via desktop, tablet & smartphone

Een mooie en duidelijke weergave van de website/webshop waarbij de gebruiker makkelijk zijn favoriete ontbijt- lunch -tussendoortje en alle beschikbare producten uit de winkel kan bestellen. De website past zich automatisch aan aan het apparaat waarmee de site bezocht wordt.

La Muse de Marcel

Order your take away online

Op de homepage vallen we meteen met de deur in huis. Korte en catchy teksten en foto’s die je honger doen krijgen. De integratie van een Instagram feed linkt de website aan de sterke social reputatie die LMDM op korte termijn wist op te bouwen.

Tijdens het development werd vooral veel aandacht besteed aan de TAKE AWAY pagina’s. Deze bieden de bezoekers van de website de mogelijkheid om online hun bestelling te plaatsen.  Zowat alle producten die in de winkel beschikbaar zijn, kunnen dus online besteld en betaald worden, waarbij je tijdens de checkout een pickupdate kan kiezen alsook een tijdslot kan specifiëren.
Ook het gebruiksgemak voor LMDM zelf werd hierbij voorop gesteld. Een overzichtelijke weergave van alle orders in het CMS (Content management system), met automatisch kleurensysteem qua prioriteit voor afhandeling aan toonbank of in keuken maken het online bestellen haalbaar en werkbaar.

La Muse de Marcel La Muse de Marcel La Muse de Marcel

Have a look!

Honger gekregen?
Overtuigd van een healthy lifestyle die bovendien zéér lekker is?
Rep je naar La Muse de Marcel!

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257