Ampla House

Urban Collaborative Workspace

Ampla House is er voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar een buitengewone werkplek. Verwacht je aan state of the art kantoorinfrastructuur in combinatie met de gezelligheid van thuis en échte gastvrijheid. Niet enkel een plek om te komen werken, maar om geïnspireerd te worden, te leren, ideeën uit te wisselen en creatief te zijn.

Mobile first

Uiteraard is ook deze website perfect mobiel toepasbaar. De moderne ondernemer is nagenoeg 24/7 bereikbaar en dit oa via laptops, smartphones, tablets, … De website van Ampla House is dan ook op alle toestellen responsive & adaptive.

Ampla House

Converteren

Conversie! Iedere website moet op vandaag converteren. Lees: OPBRENGEN!

In het vorige decennium moest een website een online visitekaartje zijn. Niet meer niet minder. Daarna – helaas is dit voor velen voldoende – moest een website dus ook responsief zijn. Maw: Raadpleegbaar op alle mogelijke toestellen.

Vandaag moet een website conversie genereren. Ten allen tijden kan je via de website met 1 klik lid worden van Ampla House. Convenience is hier het sleutelwoord.

Ampla House Ampla House

Word Lid

Probeer het zelf eens… Je zal zien hoe gemakkelijk het is. We zeggen het zelf: Een prachtige website voor een prachtig concept in een al even prachtig gebouw.

BEKIJK PROJECT
Barbara De Beir - Ampla House
Barbara De Beir

“Met de opbouw en verdere opvolging van onze website heb ik Webstrike ervaren als professioneel, vriendelijk en resultaatgericht.”

https://amplahouse.com/

Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257