Nas Notariaat

Project Overview

Notaris Blontrock, een zeer gekende Brugse Notaris is mee met zijn tijd. Weg van de oude, aftandse sfeer. Eerste stap: Een prachtig nieuw kantoor. En het moet gezegd. Het is ook prachtig! Een tweede stap was de nieuwe benaming. NAS – Notariaat aan de Sluis. Je kan het al raden: Het nieuwe kantoor bevindt zich aan de grote sluis van Brugge richting Zeebrugge.

De derde stap was een nieuwe website. Of beter: een website. Want dit had Notaris Blontrock nog niet. Maar de nieuwe website had maar 1 duidelijke regel: NOTARIS! Het was/is de bedoeling immers om de taken van de notaris beter in kaart te brengen. Het is voor heel veel (jonge) mensen nu eenmaal niet zo duidelijk.

Responsive Design

Ook hier werd een Responsive Design toegepast. Meer omdat dit op vandaag de standaard is, dan om wel voor een specifieke reden.

Nas Notariaat

Project Website

Om te weten waarvoor u bij een Notaris allemaal terecht kan, raden wij u aan om zeker eens een kijkje te nemen. Heel eenvoudig – heel bondig – straight forward – … Zoals het op vandaag wel een beetje hoort te zijn.

BEKIJK PROJECT
Nas Notariaat Nas Notariaat
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257