Javana koffie & thee

Project Overview

Javana is een gekende naam in Brugge & Gent. De familie Verhaeghe met de zussen Evelyne & Sylvie is al jaren geroemd voor hun expertise in koffie, thee en alle nodige accessoires.

Een nieuwe website inclusief webshop was dan ook hun vraag bij het eerste contact. De uitgebreide selectie aan koffie- en theesoorten staat centraal in dit project.

 

Responsive Design

Een mooie duidelijke website/webshop combinatie waarbij de gebruiker gemakkelijk zijn favoriete thee soort vanop zijn tablet kan bestellen – dit was de opdracht. Natuurlijk in combinatie met mooie sfeerfoto’s die de uitgebreide selectie een mooi kader bezorgde.

Javana koffie & thee

Strategy

Een Magento webshop met vele configureerbare product (verpakking & maling) – hier lag de complexiteit waarbij een grondige analyse van cruciaal belang was.

Javana koffie & thee Javana koffie & thee
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257