Immo Delbecque

Project Overview

Een volledige nieuwe responsive website inclusief een koppeling met de Skarabee software voor een vlotte koppeling van alle panden & projecten die bij Immo Delbecque te koop/te huur staan.
Natuurlijk was de vereiste eveneens een mooi, duidelijk & strak design waarbij de panden centraal staan & de gebruiker gemakkelijk de nodige info kan terugvinden.

Responsive Design

Reponsive design is voor Immo kantoren van cruciaal belang – potentiële kopers bekijken de panden immers vaak ‘s avonds op tablets en/of smartphones. De website moest dus eveneens een transparant en gebruiksvriendelijke ervaring bezorgen op deze mobiele toestellen.

Immo Delbecque

Strategy

Naast de klassiek taken voor design & opmaken van de verschillende website pagina’s was er ook een bi-directionele connectie met Skarabee nodig.
Hiervoor was er dus een grondige analyse nodig van de Skarabee API laag (deze laag “boven” Skarabee laat een real-time connectie mogelijk in 2 richtingen).
Op deze manier werden alle panden, prijzen, foto’s, omschrijvingen,… op de website geladen en continue up2date gehouden.
Omgekeerd werd eveneens contactinformatie onmiddellijk terug naar Skarabee gekoppeld.

Immo Delbecque Immo Delbecque
Nathalie Delbecque - Immo Delbecque
Nathalie Delbecque

Het team van Webstrike slaagde erin om onze ervaring als vastgoedmakelaar perfect te combineren met hun expertise in webdesign en online marketing.

Resultaat is een doordachte en gebruiksvriendelijke website, waarbij wij ook voor opvolging nadien steeds kunnen rekenen op een goede service en begeleiding.

https://immodelbecque.be/

Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257