Giovane

Project overview

Mortreu Fashion Design is een jong, hip en trendy Belgisch Modemerk voor vrouwen met 3 merken: Julia June, Giovane & Amania Mo.

In 2015 werden de eerste online stappen gezet voor het merk Julia June.

In 2016 was het aan de beurt van Giovane… een nieuwe online shop mét duidelijke aandacht voor de bestaande B2B retailers.
Webstrike kreeg – na het mooie Julia June verhaal – opnieuw het volle vertrouwen om dit project uit te werken.

Store locator & ERP koppeling

Een duidelijk aandachtspunt was de integratie van de B2B retailers – deze online shop is niet enkel een nieuw verkoopskanaal voor Giovane zelf maar eveneens een mooi uithangbord voor alle bestaande Giovane verdelers.

Het Giovane merk wordt bovendien online versterkt door een dynamische homepage, frisse campagne beelden en mooie lookbook foto’s.

Er werd eveneens aandacht besteed aan een geïntegreerde store-locator gecombineerd met duidelijke verwijzingen naar de eigen Giovane winkels & multi-merken verdelers.

In een 2e fase zal deze cross-channel strategie & integratie verder geoptimaliseerd worden.

Samen met Gencom werken we natuurlijk ook aan een naadloze integratie tussen de Magento Webshop & hun Plusmaker ERP software.

Giovane Giovane Giovane Giovane

Online Marketing

We zeggen het vaak… De voorbereiding van de wedstrijd is de bouw van de webshop. De eigenlijke race start nadat de site live staat. Dàn moet je investeren en alles geven. En geloof ons: Het is geen 100m sprint maar een intensieve marathon.

Hier zal eveneens gefaseerd gewerkt worden:

  1. In een eerste fase wordt de site volledig geoptimaliseerd t.a.v. SEO & Google Analytics. Dit zal ons toelaten om alle belangrijke KPI’s van de bezoekers (en hun gedrag) te verzamelen en te analyseren.
  2. In een 2e fase zal – op basis van deze verzamelde data – door onze online marketing experts een volledige online marketing strategie uitgewerkt worden om zo het merk Giovane zo efficiënt mogelijk online te promoten.
BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257