Damme Golf & Country Club

Damme Golf & Country Club

Mondiaal heeft de golfsport het moeilijk. In België blijft het aantal golfers echter nog stabiel. Maar in Damme Golf & Country Club is er ieder jaar een natuurlijke stijging van het aantal leden. Het was voor Damme Golf & Country Club dan ook een belangrijke reden om een nieuw online platform te creëren. Enerzijds voor hun leden maar ook voor de zogenaamde greenfee-spelers (bezoekende spelers).

Responsive

Ook de website van Damme is vanaf heden responsive. Veel leden willen ‘s avonds in hun zetel de resultaten van de wedstrijden bekijken in hun luie zetel. Maar ook de bezoekers willen de video’s van de verschillende parcours eens bestuderen. Die gebruiksvriendelijkheid stond dan ook centraal bij het bouwen van de website.

Damme Golf & Country Club

Leden & bezoekers

Leden

De leden continu informeren over het reilen & zeilen van de club. Wanneer zijn er wedstrijden, welke nieuwe regels zijn er, welke tips kan de pro’s ons geven, … Een uitgebreid nieuws-overzicht voor alle diverse groepen is van uitermate belang. Inclusief de foto’s uiteraard.

Bezoekers

Iedere golfer weet het… Als je op een “vreemd” parcours gaat spelen wil je altijd weten waar je terecht komt.

  • Is er veel water?
  • Veel “Out of Bounds”?
  • Moeilijke openingshole

Iedere hole heeft op de website niet alleen een heel gedetailleerde omschrijving maar ook een super interessante hole plans en fantastische fly-overs! Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Ook al ben je geen golfer.

Damme Golf & Country Club Damme Golf & Country Club Damme Golf & Country Club

Golf & Nature together

Damme Golf is een heel gemoedelijke club. Waar golf met natuur samengaat. Maar er is meer. Damme Golf heet de ganse familie welkom. Jong & oud. En dat sprak Webstrike zo aan. Want een goeie website bouw je ook enkel als de waarden met elkaar overeenkomen.

Het was een waar genoegen!

Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257