Confiserie Chocolaterie Crevin

L'Artisan sucré

In hun artisanale productie maakt het gedreven en zeer hecht team van Confiserie Crevin de lekkerste producten met  de beste ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Crevin heeft naast z’n productie-eenheid ook een eigen verkoopspunt te Brugge. De vroegere stek van Moeder Babelutte aan de Rozenhoedkaai 1 is sinds kort eigendom van Crevin en bijgevolg the place to be om te proeven en te beleven.

Om zowel de eigen productie als de winkel én het ruime assortiment in te kijker te zetten, was een nieuwe en visuele corporate website aan de orde. In de nabije toekomst zal de site nog uitgebreid worden met een online shop.

B2B & B2C

Gezien Crevin zich richt tot zowel de professionele markt ( producent van artisanale confiserie en chocolaterie) als de particuliere markt (met zijn winkel) komen deze 2 luiken apart aan bod, met elk een duidelijke weergave van diens sterkte en visie alsook een overzicht van het ruime assortiment.  Op korte termijn komt er nog een e-shop bij waardoor een gamma aan eigen producten ook online ter beschikking zal zijn. De site staat momenteel online in 2 talen (Engels & Nederlands), maar zal op termijn ook in het Frans, Spaans en Duits ter beschikking zijn. Dit om alle klanten van dienst te kunnen zijn.

Confiserie Chocolaterie Crevin

Ruim assortiment

Het ruime assortiment is opgedeeld in 12 productcategorieën en stuk voor stuk oneindig verleidelijk…  Deze structuur zal ook aangehouden worden in de online shop.

Confiserie Chocolaterie Crevin Confiserie Chocolaterie Crevin

Online shop coming soon

Momenteel wordt alles in het werk gesteld om ook de online shopper te verwennen.
Hou de site dus zeker in de gaten, more coming soon!

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257