Christiaens Bouwonderneming

Aannemer en bouwpromotor

Bouwonderneming Christiaens staat voor al decennialang gekend voor zijn vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid. Uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio en gekend omwille van zijn kwaliteit en service.

Als aannemer en bouwpromotor is het gespecialiseerd in de nieuwbouw van appartementen, villa’s, woningen, kantoren en openbare gebouwen. Evenals met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben ze een ruime ervaring.

Nood aan nieuwe website

Door hun exponentiële groei de laatste jaren, was het hoog tijd om ook aan de buitenwereld duidelijk te maken wat en hoe. De vroegere website was verouderd en niet gebruiksvriendelijk om zelf alle updates te doen. Ook de professionele fotoreportages van de opgeleverde projecten moesten een mooie plaats op de website krijgen. En uiteraard moest een luik voorzien worden voor de vacatures.

Christiaens Bouwonderneming

Uitbreiding Christiaens Projects

Tijdens het development van www.christiaens-bouw.be werd intern beslist om de bouwpromotie-activteiten onder te brengen in een aparte site,www.christiaens-projects.be. Eenzelfde design, maar dan in het zwart.
Op deze manier kan de familie Christiaens zich als bouwpromotor ook apart, met een enkel deze website, in de kijker zetten.

BEKIJK PROJECT
Céline De Brabander - Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander

De samenwerking met Webstrike ervaar ik als erg vlot en aangenaam! Waarvoor dank!

https://christiaens-bouw.be/

Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257