CERTIHOME

Project Overview

CERTIHOME, het vroegere EPC-scan. Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo en dus ook een nieuwe website. Maar het moest meer zijn. Meer dan zomaar een Wie Ben Ik en Wat Doe Ik-website. (Wat ook heel mooi kan zijn natuurlijk.)

De nieuwe website heeft een duidelijke meerwaarde naar zijn recurrent cliënteel. Via een duidelijk inlog-systeem kunnen makelaars, bouwfirma’s, architecten, … keuringen aanvragen, opvolgen, de attesten downloaden,… Een bijzondere troef om met CERTIHOME in zee te gaan dus.

Maar ook de particuliere klant werd niet vergeten. Een online keuringsaanvraag kan in 1-2-3 ingegeven worden zodat ook hier geen tijd verloren gaat.

Responsive Design

Ook hier is een responsive design van toepassing. Maar hier is het ook heel erg belangrijk de CERTIHOME zelf de aanvragen mobiel kan bekijken en aanpassen. Daar Tom veel op de baan is en snel wil handelen was dit primordiaal.

CERTIHOME

CERTIPLUS - inloggen

Projectopvolging. Dat is heel erg belangrijk vandaag. In eerste instantie van de makelaar/architect/promotor/… naar de bouwheer toe. Want de bouwheer wenst transparantie.
Het is dus van groot belang dat ook de leveranciers voor transparantie zorgen. En dat was de grote vraag van CERTIHOME.

Webstrike ontwikkelde daarom een “inlog-verhaal”, op maat gemaakt voor CENTIHOME.
De business-klant kan op CertiPlus inloggen en de volgende zaken doen:

  • Een online keuringsaanvraag uitvoeren
  • De stand van zaken van die keuringsaanvraag bekijken
  • De keuringen in het systeem bekijken en downloaden
  • Extra user voor binnen het kantoor maken.
  • Overzichten downloaden van keuringen, commissies, .. binnen een bepaalde periode

Er werd dus een geheel op maat gemaakte tool gecreëerd waarbij zowel CERTIHOME als zijn klant tijd winnen door middel van een performante usability.

CERTIHOME CERTIHOME CERTIHOME

Project Website

Vanaf nu maar 1 adres voor al je keuringen, attesten & certificaten voor je woning: www.certihome.be.

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257