B&B Speelmansrei

Project Overview

B&B Speelmansrei is allicht de meeste sympathieke B&B van het land. Alleszins van Brugge, de beste stad om een Bed & Breakfast te runnen.

Kees & Kathleen hadden een website maar door de jaren heen voldeed die niet meer aan de eisen van een moderne website. Ze was niet mobiel enerzijds maar anderzijds was het voor hen ook zeer moeilijk om zaken aan te passen. Kees moest hiervoor altijd contact opnemen bij hun toenmalige partner die daarvoor logisch hun uren aanrekende. Het was dus van primordiaal belang dat ze snel en eenvoudig zaken konden aanpassen op de website.

Responsive Design

Uiteraard is dit voorzien. Maar de contactpagina op een smartphone was van uitermate belang. De verblijvers van deze ontzettend charmante Bed & Breakfast willen bij aankomst vaak bellen, mailen,.. naar Kees & Kathleen. Of de correcte route weten tot de privé-garage…

B&B Speelmansrei

Koppeling Booking Engine

We mogen het zo luid niet zeggen maar rechtstreekse boekingen zijn belangrijk. Héél belangrijk. De laatste jaren zijn er verschillende bookingsites zo erg de kop op gestoken dat ook hier de marges onder druk komen te staan. Een goeie performante website is dus heel primordiaal. Maar een goeie boeking engine des te meer.

Webstrike verzorgde voor B&B Speelmansrei een koppeling met CUBILIS, hun vertrouwde partner. Er zijn uiteraard nog tal van andere HORECA-koppelingen mogelijk die we kunnen voorzien. U name it, we deliver.

B&B Speelmansrei B&B Speelmansrei

Project Website

Een Bed & Breakfast die iedereen aan te raden valt. Zelfs ben je van de omgeving van Brugge – gewoon eens doen. Ontstressen kan iedereen wel af en toe gebruiken.

BEKIJK PROJECT
Uw project hierboven zien verschijnen? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257