Zorg dat klanten u online vinden!

86% van de bevolking zoekt eerst online naar producten & diensten. Jij als onderneming moet dan ook opvallen op alle vlakken bij de klant. Wij kunnen je daarmee helpen.
Met het gebruik van een website zorg je ervoor dat klanten je snel én gemakkelijk kunnen vinden. Dit gebeurt aan de hand van een mooie en gebruiksvriendelijke website.

Wat mag je verwachten?

  • Een professionele website die makkelijk te gebruiken is.
  • Een sterk en krachtig design.
  • Een responsive website (= geschikt voor alle mobiele toestellen).
  • Gegevens analyseren aan de hand van Google Analytics.
  • SEO-sterk.
  • Een “Over ons” pagina.
  • Contactformulier

 

Bekijk een aantal referenties van ons:

Certihome

Webstrike ontwikkelde een “inlog-verhaal”, op maat gemaakt voor Certihome. De business-klant kan op CertiPlus inloggen en diverse zaken doen. Er werd een geheel op maat gemaakte tool gecreëerd waarbij zowel Certihome als zijn klant tijd winnen door middel van een performante usability.

LEES MEER

Bouwonderneming Christiaens

Door hun exponentiële groei de laatste jaren, was het hoog tijd om ook aan de buitenwereld duidelijk te maken wat en hoe. De vroegere website was verouderd en niet gebruiksvriendelijk om zelf alle updates te doen. Webstrike zorgde voor een visueel, duidelijke en responsive website.

LEES MEER

Glashandel Vandenbulcke

Conversie wordt heel vaak enkel bij een webshop in verband gebracht. Maar niets is minder waar. Dit is bij een klassieke “presentatie-website” eveneens van groot belang. Vooreerst gaan we bij de bouw van de website rekening houden met de doestellingen. Met andere woorden: Waarvoor dient de website? Op basis van resultaten/cijfers bekijken we samen wat we waar moeten aanpassen. Een continue samenwerking dus.

LEES MEER

Immo Delbecque

Een volledige nieuwe responsive website inclusief een koppeling met de Skarabee software voor een vlotte koppeling van alle panden & projecten die bij Immo Delbecque te koop/te huur staan. Natuurlijk was de vereiste eveneens een mooi, duidelijk & strak design waarbij de panden centraal staan & de gebruiker gemakkelijk de nodige info kan terugvinden.

LEES MEER
Wilt u ook online scoren? Contacteer ons