WordPress website laten maken

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS om websites mee te bouwen en te onderhouden. CMS staat voor Content Management Systeem of gewoon een gebruiksvriendelijkere manier van werken om de pagina’s van je website gemakkelijk te onderhouden.

Waarom een wordpress website?

Bij Webstrike houden we van eenvoudige oplossingen voor complexere zaken. Daarom zijn wij ook grote fan van het CMS WordPress. Eenmaal alles goed is ingesteld, is het CMS zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Je kan het niet zot genoeg bedenken! WordPress is dan ook ideaal als CMS voor bedrijfswebsite die een professionele look willen uitstralen.

Nog één van de belangrijkste sterktes van een WordPress website zijn de SEO mogelijkheden. WordPress heeft al het potentieel dat je nodig hebt om goed te scoren in zoekmachines als Google.

Jarenlang ervaring met WordPress

Wij hebben al jarenlang ervaring met het bouwen van websites en webshops. Kijk hier eens welke bedrijven je al voor gingen en door ons een WordPress website hebben laten bouwen. Aan de hand van jouw vereisten, maken we graag samen een unieke corporate website dat er niet alleen goed uitziet maar er ook voor zorgt dat bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. En dat allemaal op gelijk welk apparaat, want we zorgen ervoor dat alle websites responsive gebouwd worden. Zo kunnen bezoekers via hun smartphone of tablet jouw mobielvriendelijke website bezoeken zonder ergernissen.

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor je eigen wordpress website.

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257