Responsive website laten maken

 

Als je vandaag een website laat maken dan is een responsive website een must! Met een responsive website zorg je er voor dat alles goed weergegeven wordt. Als de bezoeker dan op een smartphone, tablet of een ander mobiel apparaat je website bezoekt, dan zal de site nog steeds gebruiksvriendelijk zijn, snel laden…

 

Bij Webstrike zorgen we middels responsive webdesign voor:

Leesbare tekst en afbeeldingen

We zorgen ervoor dat de grootte van de afbeeldingen en tekst aangepast worden afhankelijk van op welk apparaat de bezoeker je website bekijkt. Op een smartphone is er bijvoorbeeld veel minder plaats op het scherm om afbeeldingen en tekst weer te geven dan op een desktop beeldscherm. Daar moet rekening mee gehouden worden bij het bouwen van een responsive website! Want geef toe, dat in- en uitzoomen op een website met een smartphone of tablet, dat kan toch wel echt tegenvallen!

Responsive webdesign met snelle laadtijden

Door ons een responsive website laten maken betekent ten slotte ook snelle laadtijden. Aangezien websites op smartphones niet altijd even snel internet gebruiken (door mobiele internetverbinding ipv WiFi), passen wij de code en afbeeldingen zodanig aan dat de website zo snel als mogelijk geladen worden. Zo loop je geen potentiële klanten mis die je website verlaat door te trage laadtijden.

Responsive website navigatie

Een responsive website laten bouwen door Webstrike betekent ook een website met een responsive navigatie. Daar waar er op een desktop-scherm plaats genoeg is om een ‘klassiek’ menu weer te geven, is dat niet altijd het geval bij een mobiel apparaat. Een aangepaste navigatie is dus aan de orde!

Goed klikbare knoppen

Wanneer je bij Webstrike een responsive website wil laten bouwen, dan letten we er ook op dat de knoppen op je website goed klikbaar zijn. Zowel met een muis als met een vinger op een touch-screen. En om deze knoppen op bijvoorbeeld een smartphone goed klikbaar te maken, mogen de knoppen niet te dicht bij elkaar liggen. Anders zou het wel eens kunnen gebeuren dat de bezoeker per ongeluk op de verkeerde knop klikt. Als er voldoende afstand tussen knoppen voorzien wordt, hoeft de bezoekers ook niet in te zoomen (pinch and zoom) waardoor je weer iets dichter bij een gebruiksvriendelijke website bent.

Ben je van plan om een responsive website te laten maken? Dan ben je bij Webstrike, aan het juiste adres.

We luisteren graag naar je plannen!

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257