Online Oriëntatie

 

De tijden van de dikke telefoonboeken van Gouden Gids lijken verleden tijd. Online oriëntatie is ondertussen volledig ingeburgerd. Als mensen nu een bedrijf nodig hebben zullen ze de website van het bedrijf online opzoeken. En heb je dan geen website? Dan bestaat je bedrijf niet.

Snelle laadtijden

Bij Webstrike zorgen wij er voor dat je website voorzien is van een goede en betrouwbare hosting. Door te kiezen voor een goede hosting, mag je gerust zijn dat je website altijd bereikbaar is en dat je webpagina’s snel laden. Bovendien is de laadsnelheid van je website één van de vele factoren die een rol spelen om beter te scoren bij zoekmachines als Google.

Een uniek, mooi design

Snel en gebruiksvriendelijk, dat zijn niet enige vereisten voor een goede website. Ook het (web)design moet goed zitten en passen bij je bedrijf. Het design moet in functie staan van de website en het bedrijf en niet omgekeerd! Het volledige plaatje moet kloppen om zo de best mogelijke ervaring te bieden aan je bezoekers.

Gebruiksvriendelijk

Er zijn zo van die dingen die een website bezoek erg onaangenaam maken. Denk maar aan de honderden pop-ups die websites vroeger gebruikten. Gelukkig leven we nu in betere tijden en zijn die pop-ups van zo goed als alle websites verdwenen. Maar er zijn nog heel wat andere zaken die belangrijk zijn bij een gebruiksvriendelijke website. Denk maar aan een duidelijke navigatie, een goed leesbaar lettertype, juist kleurgebruik etc. De website moet zo opgebouwd zijn dat…

Goede eerste indruk

Je website moet snel laden, gebruiksvriendelijk zijn, er goed uit zien… Jouw bedrijfswebsite is vaak het eerste contactpunt met een (potentiële) klant. Het is dus van essentieel belang dat je onmiddellijk een goede indruk maakt. Want net zoals in de offline wereld heb je maar één kans voor een eerste indruk en is die eerste indruk heel erg moeilijk te veranderen.

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257