Gebruiksvriendelijk webdesign

 

Een webdesign dat leidt tot een mooie website is leuk. Een gebruiksvriendelijke website converteert. Webstrike combineert mooie websites en webshops die passen bij de uitstraling van uw bedrijf, maar vooral ook gebruiksvriendelijk zijn. Er wordt gewerkt tot uw volledige tevredenheid, ongeacht uw eisen. Maar we zorgen er altijd voor dat uw website doet wat hij moet doen.

Google vs gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijkheid speelt niet alleen een rol bij het converteren van bezoekers, maar ook is het van belang voor de zoekmachines. Merkt de almachtige Google namelijk dat je website een grote bouncerate heeft – dit houdt in dat mensen snel weer je website verlaten nadat ze op de link in Google hebben geklikt – dan gaat deze zoekmachine ervan uit dat de website niet voldoende waarde biedt aan bezoekers. Deze wordt dan ook gestraft met een lagere ranking. Kortom, gebruiksvriendelijk webdesign is niet alleen belangrijk om meer bezoekers op je website te krijgen, maar ook om klanten van deze bezoekers te maken.

Webdesign als herkenning

Als een bezoeker op uw website terecht komt moet die binnen de 3 seconden doorhebben op welke website hij/zij zich bevindt. Wat doet u, wat verkoopt u, welke diensten levert u, waarvoor staat u? Het webdesign moet tevens ervoor zorgen dat alles makkelijk in gebruik is. Het moet de gebruiker controle geven. Als dit gebeurt dan zal de surfer een aangenaam en ontspannen gevoel bij uw website krijgen. En dan is de kans veel groter dat de klant terugkeert of gelijk converteert.

Responsive webdesign

Verder op deze website gaan we dieper in op responsive webdesign. Maar een design moet zo ontworpen zijn dat alle sterke punten van uw bedrijf op alle toestellen zichtbaar zijn. Niet alleen op een groot scherm (lees: desktop en laptop) maar ook op alle mobiele toestellen.

Wil jij ook graag een website laten bouwen met een gebruiksvriendelijk webdesign? Contacteer ons nu volledig vrijblijvend dan luisteren wij graag naar je plannen en hoe wij daarbij kunnen helpen.

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons