Website

Een belangrijke schakel in uw corporate communicatie .

Met onze passie voor webdesign en sterke kennis van programmeren, creëren we krachtige, gebruiksvriendelijke corporate websites met een verbluffend mooi design. En niet onbelangrijk: gebouwd om te werken op elke computer, browser of mobiel apparaat.

A website works 24 hours a day, 365 days a year...

Website

Bij het bouwen van uw website staat bij ons uw online marketing visie centraal. De eerste vraag die we u stellen is ‘Wat is de reden om een nieuwe website te laten bouwen?’. Uw antwoord op die vraag vormt de basis bij het bouwen van uw corporate website. Een nieuwe website laten maken is namelijk nooit het eindpunt van uw online marketing visie, maar een belangrijk onderdeel hiervan. Er worden online doelstellingen voor uw website bepaald en deze worden uitgewerkt in zowel usability als conversie strategie. Na deze fase kan het bouwen van de website beginnen en worden alle aspecten zowel technisch als grafisch uitgewerkt in een mooi design voor uw website.

WordPress

Voor onze corporate websites gebruiken wij WordPress als CMS. WordPress heeft miljoenen gebruikers en is geschikt voor zowel grote als voor kleine websites. De grootste troef is echter de SEO-sterkte van deze tool. En daarenboven zijn de mogelijkheden zijn eindeloos.

LEES MEER

Online Oriëntatie

Het belang van een sterke corporate website wordt vaak onderschat. Meer dan 80% van uw cliënteel doet aan online oriëntatie. Dat wil zeggen dat men u eerst online eens opzoekt alvorens contact wordt opgenomen. Een goeie professionele indruk maken is dus heel belangrijk.

LEES MEER

Webdesign

Uw bestaande look en feel wordt door onze designers in een nieuw leuk jasje gestoken voor uw corporate website. We gaan samen in dialoog om design en gebruiksvriendelijkheid samen te laten komen. Tot u en wij tevreden zijn.

LEES MEER

Responsive

Het belang van mobiele toestellen hoeft niet meer onderstreept te worden. Zorg er dan ook voor dat uw website op alle mobiele toestellen en op alle browsers helemaal uit de verf komt.

LEES MEER
Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257