Trafiek genereren

 

Een webshop zonder bezoekers is niets waard. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat er bezoekers op je webshop komen en dat er verkopen gegenereerd worden. Webstrike kan daarbij helpen. Door samen een strategische aanpak op te stellen en uit te voeren zorgen we er voor dat je webshop gevonden wordt. Uiteraard moeten dit mensen zijn die (mogelijks) geïnteresseerd zijn in je producten. Om bezoekers aan te trekken kunnen er verschillende kanalen ingezet worden.

Google: SEO of zoekmachine optimalisatie

Via SEO (zoekmachine optimalisatie), zal je beter scoren in de organische resultaten van Google. Dit zijn de gratis zoekresultaten onder en naast de advertenties. Door je website te optimaliseren zullen er (op langere termijn) bezoekers naar je website komen die, door de zoekopdrachten die ze hebben ingevoerd, aangeven interesse te hebben in je producten.

Google: SEA (Search Engine Advertising)

Adverteren in zoekmachines heeft als voordeel dat je zeer gericht kan adverteren. Er zullen enkel advertenties vertoond worden bij zoekwoorden die zelf opgegeven zijn. Op deze manier kan je op korte termijn de juiste mensen op het juiste moment bereiken om hen ervan te overtuigen in jouw webshop te kopen. Als de campagnes dan nog eens geoptimaliseerd worden heb je al snel een nieuwe, lucratieve bezoekersstroom.

Social Media

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn … Allemaal social media kanalen waar iets mee kan gedaan worden. Echter is het van zeer groot belang om de juiste kanalen te kiezen en daar dan op een effectieve manier op in te zetten. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kanalen en het bepalen van de strategie.

Nieuwsbrieven

Emailmarketing is nog steeds springlevend. Uit onze eigen ervaring blijkt dat emailmarketing voor zeer veel klanten nog steeds één van de beste methodes is om bezoekers naar een webshop te krijgen. Als die bezoekers dan nog eens een behoorlijk conversiepercentage hebben, dan ben je goed bezig! Bestook de emailadressen uit de lijst daarom niet te veel met emailadressen maar probeer tot een goed evenwicht te komen.

Wil jij ook meer bezoekers op je webshop? En kan je hierbij nog wat extra hulp gebruiken? Wij luisteren graag naar de uitdaging die jij voor ons hebt. Contacteer ons nu voor een afspraak.

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257