E-commerce

We weten waarover we spreken.

Webstrike is sinds 2010 méér dan gespecialiseerd in e-commerce. We durven dus te stellen dat we weten waarover we spreken. Hoe zit de huidige online markt in elkaar, welke zijn de valkuilen en wat zorgt er nu voor een hoog conversiepercentage?

Happiness is ... receiving what you ordered online

E-commerce

“Een gebruiksvriendelijke webshop die gevonden wordt, die mooi is, op mijn smartphone te bekijken valt en die morgen klaar is.” Dat is toch ongeveer de bedoeling. “Oh ja – ook alle trends, sociale media, veilige betalingen,… moeten voorzien zijn!” Uiteraard.

Dit is de gemiddelde briefing van een klant. En wij van Webstrike gaan niet voor minder. Integendeel! We gaan voor meer! Usability staat centraal die ervoor zorgt dat uw webshop converteert. Samen bekijken we ook de integratie met uw huidig ERP/CRM pakket en plannen dit in.

Usability

De structuur (uiteraard in combinatie met een gepast design) is wellicht het belangrijkste bij de bouw van uw webshop. Uw klant moet snel vinden wat hij zoekt. Eender welke frictie moeten we vermijden. Met uw kennis van uw product én klant en met onze kennis van e-commerce lukt dit efficiënt, snel en probleemloos.

LEES MEER

Google Analytics

Meten is weten. Het is een torenhoog cliché maar o zo waar, zeker in de e-commerce. Welke pagina’s worden druk bezocht en waar haakt men af? Van waar komen de bezoekers en voor hoeveel kopen die? Maar nog belangrijker – wat doen we met al die data van uw webshop?

LEES MEER

Conversie

Een webshop moet omzet genereren. Zowel off- als online. Punt andere lijn! Maar een hoog conversiepercentage (hoeveel % van uw bezoekers koopt effectief) kan van verschillende factoren afhangen. Welke? Tja…

LEES MEER

Trafiek genereren

De mooiste webshop met de beste producten en het hoogte conversiepercentage… zonder bezoekers. Daar zijn we niets mee. Bezoekers aantrekken is dus cruciaal. Dit doen we oa. via SEO, SEA, Social Media, Nieuwsbrieven,… Samen zorgen we hiervoor.

LEES MEER
Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257