Social media voor bedrijven

Social media voor bedrijven

 

We kunnen er niet meer omheen, social media is overal aanwezig. Liken, repinnen, followen, sharen, tweeten… zijn woorden die inmiddels alomtegenwoordig zijn. De meeste bedrijven hebben dan ook al een profiel aangemaakt voor hun onderneming. Maar is er dan wel gekozen voor het juiste kanaal? Zijn er genoeg volgers/fans? Worden er de juiste updates geplaatst? Vragen die we samen met jullie graag beantwoorden.

Niemand anders dan jijzelf kent je klanten en producten beter. Daarom vinden wij ook dat jij zelf moet instaan voor social media en het contact met de klanten. Maar wij helpen je daar wel graag mee op weg.

De juiste social media kanalen kiezen voor jouw bedrijf

Op welke kanalen moet je actief zijn om zoveel mogelijk extra verkopen te genereren? Daarvoor moeten we proberen te achterhalen waar jouw publiek aanwezig is. Het is namelijk jouw publiek dat je updates zal liken/delen waardoor er extra verkopen gegenereerd kunnen worden. Het heeft weinig zin om op instagram aanwezig te zijn als je producten of diensten voor bijvoorbeeld bejaarden verkoopt.

Regelmatig kwalitatieve updates plaatsen op je social media kanalen

Om zoveel mogelijk uit je social media kanalen te halen, wordt er best een content kalender opgesteld. Met die content kalender maak je een planning van het komende jaar waarbij je vooropstelt waarover de updates van je social media kanaal zal gaan. Denk hierbij aan feestdagen, dag van de klant, promotie-periodes etc. Bij het maken van die content kalender helpen we je op weg.

De juiste updates plaatsen

Moet er een foto bij je update? Moet er altijd een link naar je website aanwezig zijn? Social media is geen exacte wetenschap maar toch zijn er enkele richtlijnen die een beduidend verschil kunnen maken. Jij bepaalt de inhoud van je updates maar wij geven graag enkele tips mee om een groter effect te bereiken met die update.

Social media voor bedrijven gebeurt dus best met een doordachte aanpak. Kan je wat hulp gebruiken bij die aanpak? Contacteer ons dan nu.

Ga vandaag nog aan de slag! Deze pakketten hebben reeds hun meerwaarde bewezen.

Basic

Plaatsen en beheren van 3 berichten op eender welk sm-kanaal per maand.
Ondersteuning bij vragen via e-mail (telefonische assistentie in regie).


meer info aanvragen

Medium

Plaatsen en beheren van 5 berichten op eender welk sm-kanaal per maand.
Ondersteuning bij vragen via e-mail en telefoon (max. 30 min/maand).
60min/maand grafisch ontwerp.

meer info aanvragen

Advanced

Plaatsen en beheren van 10 berichten op eender welk sm-kanaal per maand.
Ondersteuning bij vragen via e-mail en telefoon (max. 60 min/maand).
120min/maand grafisch ontwerp.

meer info aanvragen

Custom

Samen kijken we naar uw doel(en) en zorgen voor een plan op maat. Zo werken we op een transparante manier, waarbij u maandelijks de investering kan incalculeren.


meer info aanvragen
Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257