Focus

De core-business breidde door de jaren heen uit van louter e-commerce, naar de creatie van corporate websites en online marketing zoals SEO, SEA, content marketing en e-mail marketing. Consultancy is de vierde belangrijke pijler van onze activiteiten. Hierbij richten we ons op adviesverlening aan onze klanten inzake het uitrollen van hun online communicatieplan. Ook grafische bureaus kunnen een beroep doen op onze diensten, als technische partner brengen we hun creatieve designs tot leven.

The perfect online shopping experience

Een gebruiksvriendelijke webwinkel die gevonden wordt en op mijn smartphone/tablet te bekijken is. Oh ja – de webshop moet ook omzet genereren. Maar wat met de betalingen en de verzendingen? Webstrike helpt u met al deze vragen.

LEES MEER

Een (mobiele) website, een must

Iedereen oriënteert zich vandaag de dag via het internet. Gevonden worden is dus uitermate belangrijk. Maar een goeie indruk nalaten misschien wel nog belangrijker. En dat hoeft niet veel geld te kosten – integendeel.

LEES MEER

Die eerste plaats in Google

Hoe komen we nu eigenlijk op die eerste plaats in Google? SEO, SEA, content marketing, e-mailmarketing, enz. Maar ook continu analyseren en bijsturen waar nodig via A/B-testing, Google Analytics, … Een dagdagelijkse bezigheid.

LEES MEER

We kunnen er niet meer omheen, social media is overal aanwezig

Liken, repinnen, followen, sharen, tweeten… zijn woorden die inmiddels alomtegenwoordig zijn. De meeste bedrijven hebben dan ook al een profiel aangemaakt voor hun onderneming. Maar is er wel gekozen voor het juiste kanaal? Zijn er genoeg volgers/fans? Worden er de juiste updates geplaatst?

LEES MEER

OK, we gaan online, maar hoe & wanneer?

Strategisch advies, analyse of algemene ondersteuning nodig in het uitrollen van uw online communicatieplannen? Belangrijke beslissingen vragen kennis van zaken en lange termijnvisie.

LEES MEER

Creatief + technisch =
een moeilijke match

De grafische sector telt heel wat creatieve en talentvolle breinen en daar kunnen digitale bureaus best trots op zijn. Evenwel, vergeet niet dat deze grafische ideeën en ontwerpen ook uitvoering vragen. Een probleem waar Webstrike maar al te graag een oplossing voor biedt.

LEES MEER
Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257