Webshop beginnen in België? Het is nu het moment!

Algemeen / E-commerce

2016 was het recordjaar voor de e-commerce in België, waarbij er een recordomzet was van meer dan 9 miljard euro. We hebben daarmee een recordstijging gemaakt van 13,4% omzet ten opzichte van vorig jaar. Zo hebben we beter gescoord dan Nederland, Frankrijk en Duitsland. Een webshop beginnen is dus zeker interessant. Dat blijkt uit cijfers van BeCommerce, Ecommerce Foundation en E-commerce Europe toen zij een onderzoek voerden in verband met e-commerce in België en Europa.

Aantal aankopen stijgt

Ondanks de grote cijfers van vorig jaar, blijft e-commerce stijgen. 75% van de bevolking boven 15 jaar heeft al iets gekocht op een online webwinkel. Ook bij de ouderen merken we op dat het aantal aankopen stijgt. Steeds spendeert de Belgische consument grotere bedragen aan online verrichtingen met een gemiddelde uitgave van 1.265 euro. Consumenten winkelen graag online en vertrouwen meer en meer e-commerce. Een webshop beginnen is dus de ideale manier voor uw onderneming.

Online shoppen in de B2B sector wordt belangrijker

Ook in de B2B sector wordt online winkelen belangrijker. Vele ondernemingen kopen direct online in plaats van een afspraak te maken met een sales verantwoordelijke. Het excuus dat e-commerce in b2b niet past is dus taboe. Ondernemingen willen de klant op de eerste plaats zetten. B2B webwinkels willen de kosten verlagen voor de producent, maar spelen ook in op efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Een webshop beginnen in de B2B sector is de toekomst! Er wordt zelfs voorspeld dat in 2020 een omzet van meer dan één triljoen euro gespendeerd zal worden in de B2B e-commerce op de Europese markt. Wees er dus snel bij!

Mobiel winkelen

Online winkelen gebeurt vaker via de Smartphone. De mensen schrikken er niet meer van om met hun Smartphone te betalen. De Smartphone heeft zelfs de Tablet ingehaald en is naast de laptop en desktop, de meest populaire device om online te winkelen.
Het is dus zeer belangrijk dat uw website mobile-friendly is. Webstrike zorgt altijd voor een responsive webshop.

De markt staat er voor open, de omzetcijfers liegen niet, uw producten/diensten staan klaar tot service en uw doelgroep wacht om online te kunnen kopen. Aarzel dus niet, en contacteer ons om met een webshop te kunnen beginnen. Bekijk zeker onze pagina over e-commerce voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Immo Delbecque
Nathalie Delbecque - Immo Delbecque
Nathalie Delbecque

Het team van Webstrike slaagde erin om onze ervaring als vastgoedmakelaar perfect te combineren met hun expertise in webdesign en online marketing.

Resultaat is een doordachte en gebruiksvriendelijke website, waarbij wij ook voor opvolging nadien steeds kunnen rekenen op een goede service en begeleiding.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

http://immodelbecque.be/

Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander - Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander

De samenwerking met Webstrike ervaar ik als erg vlot en aangenaam! Waarvoor dank!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

http://christiaens-bouw.be/

Atelier Wolk – Maud Bekaert
Maud Bekaert - Atelier Wolk – Maud Bekaert
Maud Bekaert

De samenwerking met Webstrike overtrof mijn verwachtingen.

Mijn droom en hun kennis, feedback en input maakten van Atelier Wolk een website waar ik trots op ben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

https://atelierwolk.be/

Ampla House
Barbara De Beir - Ampla House
Barbara De Beir

“Met de opbouw en verdere opvolging van onze website heb ik Webstrike ervaren als professioneel, vriendelijk en resultaatgericht.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

https://amplahouse.com/

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons