5 plugins die een meerwaarde kan bieden voor ieder website

Algemeen / Corporate Website
5 plugins die een meerwaarde kan bieden voor ieder website

Een Professionele website beginnen is heel belangrijk voor uw onderneming. Maar deze website optimaal gebruiken is nog véél belangrijker. Met gebruik van een professionele WordPress website kan je eenvoudig pagina’s, berichten en plugins toevoegen. Bekijk zeker deze 5 plugins die uw website optimaal kunnen verbeteren. Wilt u meer weten over WordPress? Lees dan zeker ons bericht over verschillende CMS systemen.

Analyseer uw website eenvoudig met MonsterInsightsMonster Insight

Als ondernemer/online marketeer is het zeer belangrijk te weten wie uw website bezoekt, aantal sessies, welke pagina’s er bezocht worden,…
Met gebruik van Google Analytics kan u eenvoudig een antwoord vinden op alle vragen betreft het online navigeren.

Google Analytics moet wel gekoppeld zijn aan uw website. MonsterInsights is het beste Google Analytics plugin voor WordPress. Koppel uw Google Analytics eenvoudig met gebruik van MonsterInsights. MonsterInsights kan je hier gratis downloaden.

Wenst u meer informatie over Google Analytics? Lees dan zeker ons laatste blogbericht over Google Analytics.

 

Bovenaan staan bij Google? Gebruik dan Yoast SEO

Yoast SEO is een populaire plugin om uw SEO te verbeteren. Met gebruik van Yoast SEO kan u gemakkelijk meta titles en meta descriptions toevoegen per pagina. Yoast optimaliseert ook de gehele website en bezorgt u tips om uw SEO optimaal te verbeteren.

Scoor hoger online met gebruik van Yoast SEO. Download deze plugin hier gratis.

Wenst u meer informatie om hoger te scoren bij Google? Lees dan zeker ons laatste blogbericht over SEO.

Yoast seo

Verzamel eenvoudiger e-mails met Optinmonster

OptinMonster is een WordPress plugin om leads eenvoudig te genereren. Het geeft u de kans om eenvoudig formulieren op te maken. Het doel van Optinmonster is om eenvoudig e-mail subscribers te krijgen. Eenvoudig uw e-mail lijsten verhogen? Maak dan zeker gebruik van OptinMonster.
Download deze plugin hier gratis.

Verhoog de snelheid van uw website met W3 total Cache

Om hoger te scoren bij Google is het enorm belangrijk dat uw website een hoge snelheid bevat. Websites met een snelle laadtijd hebben een hogere ranking op Google, waardoor je meer bezoekers en conversies kan krijgen.

W3 total cache verbetert je server prestatie door cache gegevens van bezoekers te verwijderen. Cache is een plaats waar bestanden tijdelijk worden opgeslagen voor snelle toegang. Optimaliseer je snelheid met de plugin W3 total Cache. Je kan W3 total Cache hier gratis downloaden.

w3-total-cache

Verhoog uw contact met bezoeker. Maak gebruik van Contact Form 7

Onderzoeken hebben aangetoond dat bezoekers een website vlugger verlaten indien een website geen contactgegevens bevat.

Contact informatie is een belangrijk aspect bij het bezoeken van een website. De bezoeker krijgt vertrouwen in uw onderneming, uw merk wordt geloofwaardiger.
Contact Form 7 is één van de meest populaire WordPress plugins om contactformulieren te maken. Deze plugin is gratis en is gemakkelijk te bewerken naar uw wens.

Zorg dat klanten contact met u kunnen opnemen via uw website. Maak gebruik van Contact Form 7. Deze plugin kan u hier gratis downloaden.

 

Geïnteresseerd in een professionele website met gebruik van handige plugins? Wenst u meer te weten over plugins? Contacteer ons gerust, dan zullen wij u gerust helpen met allerlei vragen.

 

 

 

 

 

 

Getuigenis stage bij Webstrike
Hanneke Devos Marketing studente - Howest Brugge - Getuigenis  stage bij Webstrike
Hanneke Devos Marketing studente - Howest Brugge

Als stagiair bij Webstrike zal ik vooral onthouden dat ze je als stagiair ‘je ding laten doen.’ Vanaf dag 1 kreeg ik de ruimte om mijn agenda aan te vullen op de manier die ik zelf wou. Mijn takenpakket bestond uit het meewerken aan lopende en nieuwe projecten van verschillende klanten, schrijven van blogs, opmaken van een content kalender voor de sociale media en ik ging mee op klanten bezoek.
Vanaf dag één voelde ik me welgekomen en geapprecieerd. De drive die hier heerst past perfect bij een gemotiveerde stagiair die houdt van uitdagingen en er volledig gaat.  Je bent hier zelfs meer dan een stagiair. Vanaf het eerste moment maak je deel uit van het team.
Zelfstandig kunnen werken is een absolute must have bij Webstrike! Maar ik ben ook nooit bang geweest om vragen te stellen, want alle collega’s stonden altijd voor me klaar.
De tijd is voorbij gevlogen! Het was een plezier om voor Webstrike te werken. Bedankt voor deze unieke ervaring, ’t was top!

https://webstrike.be

Novus Projects
Jay Detroyer  - Novus Projects
Jay Detroyer

“Weinig firma’s die zo snel en professioneel handelen. 100% tevreden! Een echte aanrader!”

https://novus-projects.be/

Immo Delbecque
Nathalie Delbecque - Immo Delbecque
Nathalie Delbecque

Het team van Webstrike slaagde erin om onze ervaring als vastgoedmakelaar perfect te combineren met hun expertise in webdesign en online marketing.

Resultaat is een doordachte en gebruiksvriendelijke website, waarbij wij ook voor opvolging nadien steeds kunnen rekenen op een goede service en begeleiding.

https://immodelbecque.be/

Ampla House
Barbara De Beir - Ampla House
Barbara De Beir

“Met de opbouw en verdere opvolging van onze website heb ik Webstrike ervaren als professioneel, vriendelijk en resultaatgericht.”

https://amplahouse.com/

Atelier Wolk – Maud Bekaert
Maud Bekaert - Atelier Wolk – Maud Bekaert
Maud Bekaert

De samenwerking met Webstrike overtrof mijn verwachtingen.

Mijn droom en hun kennis, feedback en input maakten van Atelier Wolk een website waar ik trots op ben.

https://atelierwolk.be/

Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander - Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander

De samenwerking met Webstrike ervaar ik als erg vlot en aangenaam! Waarvoor dank!

https://christiaens-bouw.be/

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257