BRUGIT

Algemeen
BRUGIT

 

 

BRUGIT is de eerste IT workshopbeurs in Brugge waar, naast Webstrike, nog 20 andere ICT-bedrijven uit de regio aan de deelnemen. De eerste editie van dit evenement vindt plaats op donderdag 19 november 2015 in het Vaartdijk Business Center in Brugge.

Discover IT, Made In Bruges.

 

Brug-IT wordt georganiseerd door de Brugse IT-sector zelf. In samenwerking met Stad Brugge wordt een mix van ICT-gerelateerde seminaries, workshops en vakbeurs op 1 dag aangeboden. Daarnaast is het een waardevol netwerkmoment voor ondernemers uit diverse sectoren.
Bovendien kunnen studenten en sollicitanten tijdens een jobbeurs in de voormiddag kennismaken met het stage- en jobaanbod van de exposanten. Concreet ziet het programma er als volgt uit:

10u – 12u Jobbeurs voor IT-studenten en sollicitanten
12u – 22u Vakbeurs voor professionele bezoekers (doorlopend)
13u30 – 19u30 Seminaries en workshops
19u – 22u Netwerkmoment

 

Praktisch

Brug-It gaat door in het Vaartdijk Business Center, Vaartdijkstraat 19 (I.Z. Ten Briele) in Brugge. Tickets voor de IT-beurs en het seminarieprogramma kosten 50 euro (incl. catering, excl. btw). De jobbeurs in de voormiddag is gratis. Vooraf inschrijven op www.brugit.be is noodzakelijk voor alle bezoekers. Op de website vindt u ook de onderwerpen van alle workshops en seminaries en een voorstelling van de exposanten. Voor bijkomende informatie kunt u terecht bij ons natuurlijk.

Hopelijk tot dan!

Getuigenis stage bij Webstrike
Hanneke Devos Marketing studente - Howest Brugge - Getuigenis  stage bij Webstrike
Hanneke Devos Marketing studente - Howest Brugge

Als stagiair bij Webstrike zal ik vooral onthouden dat ze je als stagiair ‘je ding laten doen.’ Vanaf dag 1 kreeg ik de ruimte om mijn agenda aan te vullen op de manier die ik zelf wou. Mijn takenpakket bestond uit het meewerken aan lopende en nieuwe projecten van verschillende klanten, schrijven van blogs, opmaken van een content kalender voor de sociale media en ik ging mee op klanten bezoek.
Vanaf dag één voelde ik me welgekomen en geapprecieerd. De drive die hier heerst past perfect bij een gemotiveerde stagiair die houdt van uitdagingen en er volledig gaat.  Je bent hier zelfs meer dan een stagiair. Vanaf het eerste moment maak je deel uit van het team.
Zelfstandig kunnen werken is een absolute must have bij Webstrike! Maar ik ben ook nooit bang geweest om vragen te stellen, want alle collega’s stonden altijd voor me klaar.
De tijd is voorbij gevlogen! Het was een plezier om voor Webstrike te werken. Bedankt voor deze unieke ervaring, ’t was top!

https://webstrike.be

Novus Projects
Jay Detroyer  - Novus Projects
Jay Detroyer

“Weinig firma’s die zo snel en professioneel handelen. 100% tevreden! Een echte aanrader!”

https://novus-projects.be/

Immo Delbecque
Nathalie Delbecque - Immo Delbecque
Nathalie Delbecque

Het team van Webstrike slaagde erin om onze ervaring als vastgoedmakelaar perfect te combineren met hun expertise in webdesign en online marketing.

Resultaat is een doordachte en gebruiksvriendelijke website, waarbij wij ook voor opvolging nadien steeds kunnen rekenen op een goede service en begeleiding.

https://immodelbecque.be/

Ampla House
Barbara De Beir - Ampla House
Barbara De Beir

“Met de opbouw en verdere opvolging van onze website heb ik Webstrike ervaren als professioneel, vriendelijk en resultaatgericht.”

https://amplahouse.com/

Atelier Wolk – Maud Bekaert
Maud Bekaert - Atelier Wolk – Maud Bekaert
Maud Bekaert

De samenwerking met Webstrike overtrof mijn verwachtingen.

Mijn droom en hun kennis, feedback en input maakten van Atelier Wolk een website waar ik trots op ben.

https://atelierwolk.be/

Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander - Bouwonderneming Christiaens
Céline De Brabander

De samenwerking met Webstrike ervaar ik als erg vlot en aangenaam! Waarvoor dank!

https://christiaens-bouw.be/

Wilt u ook online scoren? Contacteer ons

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/header.php:1) in /home/customer/www/webstrike.be/public_html/wp-content/themes/webstrike/functions.php on line 257